Skip to main content

Video: Cele mai amuzante pisici care se bucură, în felul lor, de magia Crăciunului! Puctul de atracţie este bradul

A mai rămas o săptămână până la Crăciun, când, alături de brad, vedete sunt pisicile care ştiu să se distreze de minune, cu globurile, ghirdandele şi luminiţele din pom.

Proprietarii de pisici știu deja că în această perioadă, bradul îi atrage ca un magnet pe micii vânători de jucării, dar asta nu îi împiedică să împartă magia Sărbătorilor de Iarnă, cu ei.

Cu ochii strălucitori și într-o explozie de energie festivă, pisicile sunt gata să descopere toate minunățiile atârnate în pom.

Simpaticele blănoase transformă globurile în mingi de joc, iar ramurile bradului, în locuri numai bune să se ascundă de privirile indiscrete.

Stăpânilor nu le rămâne decât să se amuze de giumbuşlurile lor, să le filmeze şi să le facă vedete pe internet, chiar şi atunci când bradul de Crăciun cedează în faţa pisicilor buclucaşe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]