Skip to main content

Video: Cele mai amuzante pisici care se bucură, în felul lor, de magia Crăciunului! Puctul de atracţie este bradul

A mai rămas o săptămână până la Crăciun, când, alături de brad, vedete sunt pisicile care ştiu să se distreze de minune, cu globurile, ghirdandele şi luminiţele din pom.

Proprietarii de pisici știu deja că în această perioadă, bradul îi atrage ca un magnet pe micii vânători de jucării, dar asta nu îi împiedică să împartă magia Sărbătorilor de Iarnă, cu ei.

Cu ochii strălucitori și într-o explozie de energie festivă, pisicile sunt gata să descopere toate minunățiile atârnate în pom.

Simpaticele blănoase transformă globurile în mingi de joc, iar ramurile bradului, în locuri numai bune să se ascundă de privirile indiscrete.

Stăpânilor nu le rămâne decât să se amuze de giumbuşlurile lor, să le filmeze şi să le facă vedete pe internet, chiar şi atunci când bradul de Crăciun cedează în faţa pisicilor buclucaşe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.