Skip to main content

Hai la mişcare, în aer liber şi poţi câştiga un abonament Silver pe un an, în rețeaua de cluburi și piscine World Class!  Festivalul World Class #BeHealthy ajunge mâine, la Timișoara

Festivalul #BeHealthy Timișoara va aduna în Parcul Iulius Town cei mai îndrăgiți antrenori și instructori World Class.

Vor fi echipele celor 3 cluburi World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița și invitați speciali care vor desfășura clase de group fitness pe scenele festivalului, alături de participanți.

Va fi organizat un Bootcamp care va pune la încercare forța și voința celor înscriși și îi va recompensa pe cei mai rezistenți.

CITEŞTE ŞI: USR Timiş şi-a lansat candidatul la Primăria Lugoj! Erwin Floroni promite să facă din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece

Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei mici, pentru care au pregătit activităţi speciale, alături de instructori World Class specializați în programele #BeHealthyKids.

Cei prezenți vor putea participa, de asemenea, la diverse provocări de health & fitness cu premii instant și la întreceri alături de antenori personali.

Toți cei care vin la clasele din festival vor putea intra în tombola #BeHealthy Timișoara, care le va aduce un abonament Silver pe un an, în rețeaua de cluburi și piscine World Class. Organizatorii s-au gândit și la elementul-surpriză, astfel că participanții pot câștiga, în fiecare oră câte un premiu, pe toată durata festivalului.

Mai multe detalii despre program, clase și orele de desfășurare ale activităților #Behealthy Festival puteți găsi pe www.behealthyfestival.ro.

„Exercițiul fizic este medicament, sănătatea este cea dintâi bogăție, iar prevenția prin activitate fizică regulată este esențială și fundamentală pentru un stil de viață sănătos! Totul pentru sănătatea românilor! Pentru viitorul unei Românii sănătoase! Îmbunătățirea sănătății românilor este o investiție importantă și un angajament pe termen lung, pe care World Class și l-a asumat prin mișcarea BeHealthy. World Class, cea mai mare rețea de cluburi de health & fitness și piscine din România, și-a asumat această misiune cu ani în urmă și continuă să ia măsuri importante pentru a crește accesibilitatea serviciilor și  pentru a încuraja mai mulți români să fie mai activi mai des. Suntem bucuroși să aducem toate aceste servicii, toate aceste mesaje pozitive și puternice la Timișoara prin Festivalul #BeHealthy. O nouă ediție a festivalului va avea loc la București pe 7 octombrie,” a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

World Class, cea mai mare rețea de health & fitness din România, cu 3 cluburi deschise în Timișoara și 44 în întreaga țară, rămâne loială misiunii #BeHealthy pe care și-a asumat-o cu mulți ani în urmă, să motiveze și să inspire mai mulți români să facă mai multă mișcare mai des.

CITEŞTE ŞI: Bătrân şi bolnav, un bunic nu a mai găsit drumul spre casă! Mobilizare de forţe, pentru găsirea lui

Astfel, după o pauză provocată de pandemie, Festivalul World Class #BeHealthy, cel mai amplu festival urban de health & fitness, revine la Timișoara pe 30 septembrie, după care ajunge la București, pe 7 octombrie.

Participarea este gratuită, dar locurile la clase sunt limitate.

Înscrierile se pot face pe www.behealthyfestival.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.