Skip to main content

Hai la mişcare, în aer liber şi poţi câştiga un abonament Silver pe un an, în rețeaua de cluburi și piscine World Class!  Festivalul World Class #BeHealthy ajunge mâine, la Timișoara

Festivalul #BeHealthy Timișoara va aduna în Parcul Iulius Town cei mai îndrăgiți antrenori și instructori World Class.

Vor fi echipele celor 3 cluburi World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița și invitați speciali care vor desfășura clase de group fitness pe scenele festivalului, alături de participanți.

Va fi organizat un Bootcamp care va pune la încercare forța și voința celor înscriși și îi va recompensa pe cei mai rezistenți.

CITEŞTE ŞI: USR Timiş şi-a lansat candidatul la Primăria Lugoj! Erwin Floroni promite să facă din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece

Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei mici, pentru care au pregătit activităţi speciale, alături de instructori World Class specializați în programele #BeHealthyKids.

Cei prezenți vor putea participa, de asemenea, la diverse provocări de health & fitness cu premii instant și la întreceri alături de antenori personali.

Toți cei care vin la clasele din festival vor putea intra în tombola #BeHealthy Timișoara, care le va aduce un abonament Silver pe un an, în rețeaua de cluburi și piscine World Class. Organizatorii s-au gândit și la elementul-surpriză, astfel că participanții pot câștiga, în fiecare oră câte un premiu, pe toată durata festivalului.

Mai multe detalii despre program, clase și orele de desfășurare ale activităților #Behealthy Festival puteți găsi pe www.behealthyfestival.ro.

„Exercițiul fizic este medicament, sănătatea este cea dintâi bogăție, iar prevenția prin activitate fizică regulată este esențială și fundamentală pentru un stil de viață sănătos! Totul pentru sănătatea românilor! Pentru viitorul unei Românii sănătoase! Îmbunătățirea sănătății românilor este o investiție importantă și un angajament pe termen lung, pe care World Class și l-a asumat prin mișcarea BeHealthy. World Class, cea mai mare rețea de cluburi de health & fitness și piscine din România, și-a asumat această misiune cu ani în urmă și continuă să ia măsuri importante pentru a crește accesibilitatea serviciilor și  pentru a încuraja mai mulți români să fie mai activi mai des. Suntem bucuroși să aducem toate aceste servicii, toate aceste mesaje pozitive și puternice la Timișoara prin Festivalul #BeHealthy. O nouă ediție a festivalului va avea loc la București pe 7 octombrie,” a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

World Class, cea mai mare rețea de health & fitness din România, cu 3 cluburi deschise în Timișoara și 44 în întreaga țară, rămâne loială misiunii #BeHealthy pe care și-a asumat-o cu mulți ani în urmă, să motiveze și să inspire mai mulți români să facă mai multă mișcare mai des.

CITEŞTE ŞI: Bătrân şi bolnav, un bunic nu a mai găsit drumul spre casă! Mobilizare de forţe, pentru găsirea lui

Astfel, după o pauză provocată de pandemie, Festivalul World Class #BeHealthy, cel mai amplu festival urban de health & fitness, revine la Timișoara pe 30 septembrie, după care ajunge la București, pe 7 octombrie.

Participarea este gratuită, dar locurile la clase sunt limitate.

Înscrierile se pot face pe www.behealthyfestival.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.