Skip to main content

Bătrân şi bolnav, un bunic nu a mai găsit drumul spre casă! Mobilizare de forţe, pentru găsirea lui

Familia unui vârstnic de 78 de ani a trecut prin momente grele, gândidu-se la ce e mai rău, după ce bărbatul a dispărut fără urmă.

Bătrânul a plecat ieri dimineaţă de acasă, dn comuna Constantin Daicoviciu, judeţul Caraş-Severin, dar nu s-a mai întors.

Rudele au intrat în panică, mai ales că omul are şi probleme de sănătate.

CITEŞTE ŞI: Zumba pentru bunici! Ziua Vârstnicilor, marcată prin evenimente inedite, în cartierul Freidorf din Timişoara

În scrut timp, mai multe echipaje de poliţişti şi voluntari au scotocit zona în care bănuiau că a mers bătrânul.

După mai bine de patru ore de căutări, au avut noroc: bunicuţul era în pădurea din apropiere şi nu mai reuşea să găsească drumul spre casă.

„În zona localității de domiciliu au fost mobilizate imediat mai multe echipe de polițiști, în sprijinul cărora au venit și localnici, și, cu toții, timp de mai bine de 4 ore, au scotocit toate împrejurimile pentru găsirea bărbatului. În jurul orei 14.30, bărbatul de 78 de ani a fost găsit într-o zonă acoperită de vegetație forestieră, în direcția căreia se îndreptase și câinele de urmă condus de un polițist criminalist de la Poliția Municipiului Caransebeș. Ieri dimineață, bărbatul de 78 de ani plecase de acasă să se plimbe și, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai știut să se întoarcă, intrând în zona împădurită în care a fost găsit”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a fi evaluat și a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În acest moment se află în afara oricărui pericol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.