Skip to main content

USR Timiş şi-a lansat candidatul la Primăria Lugoj! Erwin Floroni promite să facă din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece

Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Lugoj.

La evenimentul de lansare a participat şi  Cătălin Drulă, președintele USR, care a subliniat importanța implicării active la nivel local și a susținut decizia lui Erwin Floroni de a candida la Primărie.

„Am arătat că putem schimba comunitățile acolo unde sunt primari USR. Am toată încrederea și convingerea, și spun asta din tot sufletul, că Erwin Floroni va face asta în Lugoj. Povestea lui este povestea unui om implicat. A plecat din țară, dar s-a întors aici să lucreze ca medic chirurg. Și cât de important este să te poți uita în ochii copiilor când mergi acasă și să ai acel sentiment că ai făcut bine comunității tale. Pentru asta îl aplaud și îl susțin pe Erwin”, a declarat Cătălin Drulă.

De asemenea, Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara și Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, şi-au exprimat încrederea în capacitatea lui Erwin Floroni de a face Lugojul un oraș mai bun pentru toți locuitorii săi.

Erwin Floroni este de profesie medic chirurg şi a fost manager al  Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” în vremea pandemiei.

„Am intrat în politică fiindcă nu-mi plac hoții, mincinoșii și nici sistemul de pile și relații. Îmi plac oamenii onești, îmi place să muncesc. Mulți mi-au spus că sunt idealist, dar cum aș putea să fiu altfel? Trăim cu toții în Lugoj și am văzut că direcția orașului nostru nu e una bună. Un bun administrator nu caută vinovați, ci soluții. Soluții există, sunt în fața noastră, dar trebuie să vrem să le vedem și să avem curajul de-a le aplica. Am încredere că putem face din Lugoj un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece, în care vârstnicii să poată trăi liniștiți, un oraș pe care să-l putem numi acasă‘, a spus Erwin Floroni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.