Skip to main content

Ghinion curat, pentru pasagerii dintr-un autocar care se deplasau spre Germania şi care s-a defectat, la ieşirea de pe autostradă!

Intervenţie mai puţin obişnuită a pompierilor, care ajutat, în această după-amiază, zeci de călători care îşi doreau să ajungă în Germania.

La ieşirea de pe Autostrada A, în zona localităţii Ohaba, din judeţul Hunedoara, autocarul cu care se deplasau, s-a oprit brusc.

În zadar a încercat şoferul să îl reponească, pentru că o defecţiune tehnică a făcut imposibilă continuarea călătoriei.

CITEŞTE ŞI: Titu Bojin, ales în unanimitate, preşedintele PUSL Timiş! “Nu renunţ pentru că îmi pasă!”

De teamă că reparaţia ar putea dura prea mult, timp, iar pasagerii riscau să rămână în frig şi în întuneric, a fost solicitat ajutorul pompierilor.

Aceştia au ajuns de urgenţă la autocarul defect, au luat toţi călătorii, printre care şi un căţel, şi i-au dus la Căminul Cultural din Ohaba, de unde urmează să fie preluaţi de un alt autocar care să îi transporte, în siguranţă, la destinaţie.

„Cele 35 de persoane au fost transportate cu microbuzul ISU Hunedoara până la Căminul Cultural din satul Ohaba, pentru a fi în siguranță până la sosirea unui alt mijloc de transport care să le dea posibilitatea să-și continue călătoria. Printre cei care se aflau în autocar s-a aflat și un cățel care devenise neliniștit și speriat din cauza trecerii de la căldura din interiorul autovehiculului la temperatura exterioară, de aproape 1 grad Celsius. Toți pasagerii au fost cazați în siguranță în clădirea încălzită a Căminului Cultural din satul Ohaba, comuna Lăpugiu de Jos, urmând ca firma de transport să trimită un alt autocar care să transporte călătorii spre destinația inițială”, anunţă ISU Hunedoara,

CITEŞTE ŞI: Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, anunţă că a fost ameninţat de familia deputatului Alfred Simonis: „Tu şi Nica meritați să fiți bătuți pe stradă”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.