Skip to main content

Ghinion curat, pentru pasagerii dintr-un autocar care se deplasau spre Germania şi care s-a defectat, la ieşirea de pe autostradă!

Intervenţie mai puţin obişnuită a pompierilor, care ajutat, în această după-amiază, zeci de călători care îşi doreau să ajungă în Germania.

La ieşirea de pe Autostrada A, în zona localităţii Ohaba, din judeţul Hunedoara, autocarul cu care se deplasau, s-a oprit brusc.

În zadar a încercat şoferul să îl reponească, pentru că o defecţiune tehnică a făcut imposibilă continuarea călătoriei.

CITEŞTE ŞI: Titu Bojin, ales în unanimitate, preşedintele PUSL Timiş! “Nu renunţ pentru că îmi pasă!”

De teamă că reparaţia ar putea dura prea mult, timp, iar pasagerii riscau să rămână în frig şi în întuneric, a fost solicitat ajutorul pompierilor.

Aceştia au ajuns de urgenţă la autocarul defect, au luat toţi călătorii, printre care şi un căţel, şi i-au dus la Căminul Cultural din Ohaba, de unde urmează să fie preluaţi de un alt autocar care să îi transporte, în siguranţă, la destinaţie.

„Cele 35 de persoane au fost transportate cu microbuzul ISU Hunedoara până la Căminul Cultural din satul Ohaba, pentru a fi în siguranță până la sosirea unui alt mijloc de transport care să le dea posibilitatea să-și continue călătoria. Printre cei care se aflau în autocar s-a aflat și un cățel care devenise neliniștit și speriat din cauza trecerii de la căldura din interiorul autovehiculului la temperatura exterioară, de aproape 1 grad Celsius. Toți pasagerii au fost cazați în siguranță în clădirea încălzită a Căminului Cultural din satul Ohaba, comuna Lăpugiu de Jos, urmând ca firma de transport să trimită un alt autocar care să transporte călătorii spre destinația inițială”, anunţă ISU Hunedoara,

CITEŞTE ŞI: Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, anunţă că a fost ameninţat de familia deputatului Alfred Simonis: „Tu şi Nica meritați să fiți bătuți pe stradă”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.