Skip to main content

Titu Bojin, ales în unanimitate, preşedintele PUSL Timiş! “Nu renunţ pentru că îmi pasă!”

Peste 500 de membri PUSL şi invitaţi au participat astăzi la conferinţa judeţeană de alegeri a Partidului Umanist Social Liberal Timiş.

Asta pentru că de aproape un an, organizaţia era condusă interimar, de Titu Bojin, care şi-a asumat o creştere a numărului de filiale în judeţ şi, implicit, a numărului de membri.

Mai exact, în momentul în care a preluat PUSL Timiş, de la Maria Grapini, Bojin a primit sarcina de a forma 17 organizaţii, pe lângă cele 43 care existau anul trecut, în decembrie.

CITEŞTE ŞI: Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, anunţă că a fost ameninţat de familia deputatului Alfred Simonis: „Tu şi Nica meritați să fiți bătuți pe stradă”

De atunci şi până acum, PUSL Timiş a ajuns la 85 de filiale şi 1.300 de membri, faţă de 650 câţi erau când Bojin a preluat organizaţia judeţeană.

Astfel, alegerea lui a fost un pas firesc pentru consolidarea poziţiei sale în vederea pregătirilor pentru alegerile de anul viitor.

“Mulţumesc conducerii naţionale a PUSL, colegilor din cele nouă judeţe ale ţării care au venit astăzi până aici, pentru a fi prezenţi şi tuturor celor care au răspuns invitaţiei noastre. Eu sunt un om al faptelor, al acţiunilor concrete şi mai puţin al vorbelor. Văd că mai nou, este o modă a polilor în politică, a polilor progresişti şi a altor poluri. Noi propunem un pol al cetăţenilor. PUSL este dedicat susţinerii românilor care vor să ducă un trai decent, în ţara lor. Nu adoptăm metode importate, ci suntem fideli valorilor de ţară, de bază ale poporului român: credinţa, familia, onoarea, respectul pentru tradiţii, credem în mod real în conceptul de patriotism economic, nu ca alţii care acordă facilităţi multinaţionalelor dar plâng, de formă, pe umărul românilor. Există un dezinteres tot mai mare faţă de politică şi chiar pe mine mă mai întreabă oamenii, de ce nu renunţ? Ce mă motivează? Iar eu le răspund simplu şi direct: nu renunţ, pentru că îmi pasă. Îmi pasă de omul de langă mine, de comunitatea în care trăiesc, de acest judeţ mare şi frumos şi de Timişoara, cel mai frumos oraş din România”, a spus Titu Bojin, care a subliniat că el cunoaşte problemele oamenilor de rând direct de la ei, pentru că este mereu în mijlocul lor, nu doar în campania electorală.

Titu Bojin a vorbit, de asemenea şi despre proiectele la care vrea să pune umărul, alături de ceilalţi colegi din PUSL.

Este vorba despre infrastructura din judeţ, iniţiative privind siguranţa cetăţeanului şi combaterea consumului de droguri, modernizarea spitalelor şi a şcolilor şi, nu în ultimul rând, sprijinirea IMM-urilor şi a producătorilor locali.

În final, toţi cei 423 de delegaţi i-au dat votul lui Bojin şi echipei propuse de el şi din care fac parte următorii: Mircea Albai, Cleopatra Alpredi, Gabriel Amarghioale, Iosif Valeriu Barboni, Gheorghe Baba, Bogdan-Nicolae Barbu, Ioan Ghiocel Bătinaş, Ştefan Belanco, Mihaela Bottner, Sergiu Budreală, Cristian Buzatu, Gheorghe Florin Ciorogari, Raul Ciuteanu, Marius Colpos, Ciceronis Cumpănăşoiu, Andra-Diana Dascălu, Nicoleta Deneş, Claudiu Dobromir, David Eremici, Adrian Frenţescu, Roxana Golban, Maria Grapini, Cosmin Işfănescu, Sergiu Jurchiţă, Remus Jurj, Dumitru Lăutaru, Cornel Lupulescu, Carmen Matici, Teodor Matiş, Daniela Mârşoane, Gheorghe Medrea, Rodica Munteanu, Cornel Mureşan, Dumitru Nedelea, Vasile Niţucă, Dorin Palconi, Ionuţ-Daniel Păun, Alexandru Pârcăbălescu, Constantin Poiană, Marcela Rancov, Ionel Răchită, Daniel Râşnoveanu, Adrian Roşu, Gheorghe Sancira, Ioan Sârbu, Gheorghe Stănescu, Petru Stănilă, George Tătaru, Daniela Tomoioagă, Dana Trif, Valentin Ungureanu, Vasile Ursache, Ionel Vasiloni, Florin Vârteiu, Zoran Vertopan, Octavian Voinea, Matei Zărnescu şi Ioan Zgriba.

De altfel, cei mai mulţi dintre cei 59 de membri ai Consiliului Judeţean PUSL Timiş vor candida la funcţiile de primar în diverse localităţi.

Ei au fost anunţaţi astăzi, când fostul preşedinte al oranizaţiei, Maria Grapini, le-a cerut „să aducă sub umbrela PUSL, cei mai buni oameni din fiecare comunitate: responsabili, credincioşi şi patrioţi, petru că doar aşa vor primi eşarfa de primar”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.