Skip to main content

Gest extrem! O tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de pe un viaduct! Medicii n-au mai putut face nimic pentru ea

O tânără de 24 de ani și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de pe un pod-viaduct!

Incidentul s-a petrecut astăzi în municipiul Brad din județul Hunedoara.

Deși mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului, din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru tânără.

Poliția Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Brad, s-ar fi aruncat de pe podul-viaduct de deasupra DN76, decedând. Cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea vreunei fapte penale. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor și a cauzelor care au determinat decesul tinerei”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.