Skip to main content

Proxenetism în familie! Mamă, tată şi doi copii, acuzaţi că obligau tinere vulnerabile să întreţină relaţii sexuae contra cost

Au fost descinderi, în această dimineaţă, la mai multe adrese din Timişoara, într-un dosar de trafic de persoane.

Vizată este o familie întreagă, formată din doi tineri şi părinţii lor, care racolau fete din familii dezorganizate şi cu dificultăţi financiare, pe care le obligau să se prostitueze.

CITEŞTE ŞI: Trafic blocat, pe strada Gheorghe Adam! Se aşterne stratul de uzură

Victimele erau ademenite prin tot felul de metode, inclusiv prin metoda lover-boy, erau cazate într-un apartament din oraş, apoi membrii reţelei le găseau clienţi dispuşi să plătească relaţii sexuale.

Pentru a se conforma, fetele erau ameninţate şi bătute, iar ca să se asigure că nu fug, proxeneţii le luat documentele de identitate.

“Membrii grupului ar fi racolat mai multe persoane vătămate, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora (familii dezorganizate și/sau o stare materială precară), pe care le-ar fi determinat, prin inducere în eroare, constrângere și amenințări, inclusiv prin acte de violență, să practice prostituția, sumele de bani astfel obținute fiind însușite integral de către grupul infracțional organizat. Ocazional, persoanele vătămate ar fi fost transportate și adăpostite într-un apartament închiriat, în municipiul Timișoara, în scopul exploatării sexuale, membrii grupului racolând clienți, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online„, transmite IPJ Timiş.

Una dintre victime, recrutată prin metoda loverboy, a fost dusă în Germania, unde a fost de asemenea obligată să se prostitueze, iar banii ajungeau exclusive la membrii reţelei.

Suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul DIICOT Timişoara, iar după ce vor răspunde întrebărilor anchetatorilor, vor fi, cel mai probabil, reţinuţi pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Save the date! Finalul lunii septembrie aduce o nouă ediţie a Festivalului European de Teatru la Timişoara

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.