Skip to main content

Proxenetism în familie! Mamă, tată şi doi copii, acuzaţi că obligau tinere vulnerabile să întreţină relaţii sexuae contra cost

Au fost descinderi, în această dimineaţă, la mai multe adrese din Timişoara, într-un dosar de trafic de persoane.

Vizată este o familie întreagă, formată din doi tineri şi părinţii lor, care racolau fete din familii dezorganizate şi cu dificultăţi financiare, pe care le obligau să se prostitueze.

CITEŞTE ŞI: Trafic blocat, pe strada Gheorghe Adam! Se aşterne stratul de uzură

Victimele erau ademenite prin tot felul de metode, inclusiv prin metoda lover-boy, erau cazate într-un apartament din oraş, apoi membrii reţelei le găseau clienţi dispuşi să plătească relaţii sexuale.

Pentru a se conforma, fetele erau ameninţate şi bătute, iar ca să se asigure că nu fug, proxeneţii le luat documentele de identitate.

“Membrii grupului ar fi racolat mai multe persoane vătămate, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora (familii dezorganizate și/sau o stare materială precară), pe care le-ar fi determinat, prin inducere în eroare, constrângere și amenințări, inclusiv prin acte de violență, să practice prostituția, sumele de bani astfel obținute fiind însușite integral de către grupul infracțional organizat. Ocazional, persoanele vătămate ar fi fost transportate și adăpostite într-un apartament închiriat, în municipiul Timișoara, în scopul exploatării sexuale, membrii grupului racolând clienți, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online„, transmite IPJ Timiş.

Una dintre victime, recrutată prin metoda loverboy, a fost dusă în Germania, unde a fost de asemenea obligată să se prostitueze, iar banii ajungeau exclusive la membrii reţelei.

Suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul DIICOT Timişoara, iar după ce vor răspunde întrebărilor anchetatorilor, vor fi, cel mai probabil, reţinuţi pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Save the date! Finalul lunii septembrie aduce o nouă ediţie a Festivalului European de Teatru la Timişoara

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.