Skip to main content

Gest extrem, la o sală de pariuri sportive! Ce a făcut un tânăr, după ce şi-a pierdut toţi banii?

Un bărbat de 27 de ani a ajuns în arestul IPJ Timiş, după o criză de nervi, pe care a făcut-o după ce şi-a pierdut toţi banii, la o sală de pariuri sportive.

Tânărul a părăsit locaţia cu buzunare goale, dar s-a întors în scurt timp, cu o sticlă plină cu benzină.

A stropit uşa sălii cu combustibil, apoi i-a dat foc.

CITEŞTE ŞI: Îţi retrăieşti copilăria, la Teatrul German din Timişoara! Crăiasa Zăpezii, un basm pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, de Ziua Copilului

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă martorii au sunat de urgenţă, la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţişti din Jebel, care l-a capturat pe autor, a doua zi.

„Polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi incendiat ușa de acces a punctului de lucru al unei societăți de pariuri sportive din comuna Liebling,județul Timiș. Ajunși la fața locului,polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, focul provenind de la un recipient ce conținea o substanță inflamabilă. În urma verificărilor efectuate, la data de 19 mai 2023, a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Liebling, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ Timiş.

Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care magistraţii au emis, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, fiind aczat de distrugere.

CITEŞTE ŞI: Accident pe autostradă! O dubiţă s-a dezmembrat, după impactul violent cu un tir

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.