Skip to main content

Geamantane pline cu droguri! Cum a fost prins un tânăr, care a vrut să aducă în România, zeci de kilograme de canabis?

Un bărbat de 24 de ani a ajuns pe mâna poliţiştilor din Timişoara, fiind acuzat de introducerea în ţară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

El a fost prins în flagrant, în timp ce ridica, de la o firmă de curierat, două colete cu canabis, pe care el însuşi şi le-a trimis din Spania.

CITEŞTE ŞI: Nou! Examen imagistic de plămân, în doar 6 secunde. Performanța noului CT de la Spitalului Victor Babeș Timișoara

Individul era de mai multă vreme în vizorul procurorilor DIICOT, care au aflat că acesta a se aproviziona cu droguri din Spania, cu care umplea geamantane pe care apoi şi le trimitea la Timişoara.

„În cauză s-a reținut că, inculpatul s-a deplasat în Spania de unde a achiziționat cantitatea de aproximativ 37 de kilograme de canabis, pe care a ambalat-o și expediat-o prin intermediul unei firme de curierat către România. La data de 08.03.2023, acesta a fost prins în flagrant de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timișoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc”, anunţă DIICOT Timişoara.

Astăzi, bărbatul va fi dus în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Bombă, în curtea şcolii! Proiectilul a fost descoperit în timpul lucrărilor de reabilitare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.