Skip to main content

Bombă, în curtea şcolii! Proiectilul a fost descoperit în timpul lucrărilor de reabilitare

S-a dat alarma la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Reşiţa, unde s-a deplasat de urgenţă o echipă de pirotehnişti, după ce a fost anunţată descoperirea unei bombe.

Aceasta a fost găsită de muncitorii care se ocupă de lucrările de reabilitare a unităţii de învăţământ.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Tramvai în flăcări, la Timişoara! Călători evacuaţi, în ultimul moment

Proiectilul a fost găsit în curtea şcolii, iar specialiştii spun că este vorba despre o bombă aruncător de calibru 120 mm.

Muniția a fost cercetată, identificată, ridicată transportată și depozitată în siguranță, în vederea distrugerii ei ulterioare.

Aceasta a fost descoperită în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 7 din municipiul Reșița, în cadrul lucrărilor de reabilitare. În prezent, elevii nu desfășoară cursuri în corpul de clădire unde se execută aceste lucrări. Pompierii militari cărășeni reamintesc persoanelor care execută diferite activități și depistează muniții, să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă și să anunțe de urgență, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgență profesioniste”, transmite ISU Caraş-Severin.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.