Skip to main content

Metoda “şmenul” l-a lăsat pe angajatul unei săli de jocuri de noroc, fără 2.100 de lei! Recomandările poliţiştilor, ca să evitaţi astfel de situaţii

Angajatul unei săli de jocuri de noroc a cerut ajutorul Poliţiei, după ce a fost păcălit de un client, cu suma de 2.100 de lei.

S-a întâmplat în Caransebeş, iar individul a fost prins în scurt timp de oamenii legii şi dus la audieri.

CITEŞTE ŞI: Ceremonie spectaculoasă de absolvire, pentru studenţii de la Ştiinţele Vieţii Timişoara!  Focuri de artificii, confetti şi multă emoţie! Mircea Geoană şi Mihai Morar, alături de ei

El este acuzat de înşelăciune, după ce i-a  cerut păgubitului să îi schimbe nişte bani, în bancnote mai mici.

Iniţial a cerut bancnote de 100 de lei, apoi de 5 lei şi, profitând de neatenţia angajatului, a ascuns o parte din banii primiţi, după care şi-a cerut cerut înapoi şi suma pe care a vrut să o schimbe.

“Astfel, acesta este bănuit că în data de 6 iunie 2023, în jurul orei 16.00, i-ar fi cerut angajatului să îi schimbe suma de 2.500 de lei în bancnote în cupiură de 100 de lei, iar ulterior s-ar fi răzgândit cerând să îi schimbe banii în bancnote în cupiură de 5 lei. Într-un moment de neatenție a angajatului, bărbatul de 53 de ani ar fi introdus în buzunar 2.100 de lei din banii primiți de la acesta, apoi și-ar fi luat înapoi cei 2.500 de lei care a cerut să-i fie schimbați și ar fi părăsit localul”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul acuzat de înşelăciune are 53 de ani, este din Bucureşti, iar poliţiştii încearcă acum să stabilească dacă a mai făcut şi alte victime.

Pentru a nu cădea în plasa infractorilor, oamenii legii au câteva sfaturi:

  • evitați schimburile de bancnote către persoane suspecte
  • în cazul în care consimțiți un astfel de schimb, când primiți banii, numărați cu atenție bancnotele
  • dacă doriți să efectuați schimburi valutare, vă recomandăm să vă adresați doar unităților autorizate în acest scop, să consultați cu atenție cursul valutar afișat, să verificați suma primită la schimb și să solicitați chitanță pentru efectuarea operațiunii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.