Skip to main content

Ceremonie spectaculoasă de absolvire, pentru studenţii de la Ştiinţele Vieţii Timişoara!  Focuri de artificii, confetti şi multă emoţie! Mircea Geoană şi Mihai Morar, alături de ei

Emoție, bucurie, mesaje motivaționale, focuri de artificii, show de confetti și un concert vor marca, mâine, de la ora 19,00, Ceremonia de absolvire a studenților celor șase facultăți din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT).  

800 de studenți, alături de prieteni și familiile lor, sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor.

CITEŞTE ŞI: Nica ameninţă cu instanţa de judecată, dacă va fi revocat din Consiliul Naţional de Integritate!

Ceremonia va avea loc în Parcul Rozelor și este organizată în premieră, în această formulă, iar invitat de onoare va fi Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană.

“Respectând misiunea de a forma specialiști de înaltă ținută, Universitatea de Științele Vieții din Timișoara celebrează în acest moment, mai mult ca oricând, Educația și puterea sa de transformare și devenire a fiecărui om. Formarea de specialiști cu pregătire superioară pentru economie, industrie, învățământ, știință și activități sociale reprezintă nu doar unul dintre Obiectivele Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, ci însăși esența muncii profesorilor din această instituție de învățământ”, transmite USVT.

Cei 800 de studenți care vor aniversa vineri finalizarea studiilor sunt absolvenți ai cursurilor  Facultății de Agricultură, ai Facultății de Bioingineria Resurselor Animaliere, ai Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, ai Facultății de Inginerie Alimentară, ai Facultății de Management și Turism Rural și ai Facultății de Medicină Veterinară.

CITEŞTE ŞI: Monstrul cu chip de tată! Îşi satifăcea poftele bolnave, cu fetiţa pe care pretindea că o creşte ca pe propriul copil

Toți aceștia, alături de profesori și membrii ai Senatului USVT vor avea vineri, în intervalul orar 17:30-18:15,  o întâlnire cu Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, oaspete al USVT.

Evenimentul de absolvire îl va avea ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar, cel care va prezenta și detaliile evenimentului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.

Topul Firmelor din Județul Timiș, ediție aniversară! Când are loc evenimentul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 30-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul noului an universitar 2023-2024 printr-o ceremonie de excepție, avându-l ca invitat special pe celebrul romancier și eseist francez, Pascal Bruckner.

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Muzeul Național al Banatului și Asociația Inițiativă în Educație au pregătit pentru cei interesaţi de univers, o expoziţie inedită, care va fi vernisată miercuri, 4 octombrie, de la ora 17:00.

Cursuri de prim ajutor, în şcolile din Timişoara! 30 de licee şi şcoli gimnaziale s-au înscris deja în proiect

Astăzi, la Timişoara, Inspectoratul Şcolar, Primăria şi Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă au semnat un protocol de colaborare pentru pregătirea elevilor de a face față unor posibile situații de risc sau de urgență.