Skip to main content

Ceremonie spectaculoasă de absolvire, pentru studenţii de la Ştiinţele Vieţii Timişoara!  Focuri de artificii, confetti şi multă emoţie! Mircea Geoană şi Mihai Morar, alături de ei

Emoție, bucurie, mesaje motivaționale, focuri de artificii, show de confetti și un concert vor marca, mâine, de la ora 19,00, Ceremonia de absolvire a studenților celor șase facultăți din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT).  

800 de studenți, alături de prieteni și familiile lor, sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor.

CITEŞTE ŞI: Nica ameninţă cu instanţa de judecată, dacă va fi revocat din Consiliul Naţional de Integritate!

Ceremonia va avea loc în Parcul Rozelor și este organizată în premieră, în această formulă, iar invitat de onoare va fi Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană.

“Respectând misiunea de a forma specialiști de înaltă ținută, Universitatea de Științele Vieții din Timișoara celebrează în acest moment, mai mult ca oricând, Educația și puterea sa de transformare și devenire a fiecărui om. Formarea de specialiști cu pregătire superioară pentru economie, industrie, învățământ, știință și activități sociale reprezintă nu doar unul dintre Obiectivele Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, ci însăși esența muncii profesorilor din această instituție de învățământ”, transmite USVT.

Cei 800 de studenți care vor aniversa vineri finalizarea studiilor sunt absolvenți ai cursurilor  Facultății de Agricultură, ai Facultății de Bioingineria Resurselor Animaliere, ai Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, ai Facultății de Inginerie Alimentară, ai Facultății de Management și Turism Rural și ai Facultății de Medicină Veterinară.

CITEŞTE ŞI: Monstrul cu chip de tată! Îşi satifăcea poftele bolnave, cu fetiţa pe care pretindea că o creşte ca pe propriul copil

Toți aceștia, alături de profesori și membrii ai Senatului USVT vor avea vineri, în intervalul orar 17:30-18:15,  o întâlnire cu Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, oaspete al USVT.

Evenimentul de absolvire îl va avea ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar, cel care va prezenta și detaliile evenimentului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.