Skip to main content

Control judiciar pentru gardienii care au bătut cu bestialitate un tânăr de la Centrul de Reeducare Buziaș!

Cei doi gardieni care au bătut cu bestialitate un tânăr de la Centrul de Reeducare Buziaș, plasați sub control judiciar!

Polițiștii sunt urmăriți penal, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a preluat cauza de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, ce are ca obiect exercitarea unor acte de violență fizică de către doi agenți din cadrul Centrului Educativ Buziaș asupra a două persoane internate.

Procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de:

  • inculpatul G.S., agent șef principal în cadrul Centrului Educativ Buziaș, sub aspectul săvârșirii, în coautorat cu inculpatul Ș.A.–G., agent în cadrul Centrului Educativ Buziaș, a unei infracțiuni de purtare abuzivă prevăzută de art.46, alin. 2, Cp. rap. la art. 296, alin. 2, Cp., rap. la art.193, alin 2, alin 2¹, lit. a, b, c, Cp. (persoana vătămată C.S.) și a unei infracțiuni de purtare abuzivă prevazută de art. 296, alin. 2, Cp., rap. la art.193, alin 2, alin 2¹, lit. a, b, c, Cp. (persoana vătămată V.I.), cu aplicartea art. 38 alin. 1 Cp;
  • inculpatul Ș.A-G., agent din cadrul Centrului Educativ Buziaș, sub aspectul săvârșirii în coautorat cu inculpatul G.S., a unei infracțiuni de purtare abuzivă prevăzută de art. 46, alin. 2, rap. la art. 296, alin. 2, Cp., rap. la art.193, alin 2, alin 2¹, lit. a, b, c, Cp. (persoana vătămată C.S.);

În fapt, în sarcina inculpatului G.S. s-a reținut că în data de 24.07.2023, în jurul orelor 16, în incinta Centrului Educativ Buziaș, pe fondul unui conflict verbal între persoanele internate, inculpatul ar fi aruncat-o la pământ pe persoana vătămată C.S. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, apoi ar fi lovit-o cu mâna, cu tonfa din dotare și cu genunchiul, în timp ce inculpatul Ș.A.-G., ar fi tinut-o imobilizată pe persoana vătămată C.S. în timpul agresiunii, provocându-i astfel leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, inculpatul G.S. s-a deplasat către persoana vătămată V.I. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, pe care ar fi prins-o de gât și ar fi lovit-o cu palma peste față, nefiindu-i provocate leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Astăzi procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi gardieni.

Cercetările continuă în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.