Skip to main content

FOTO S-a finalizat montarea detectoarelor de fum și monoxid de carbon! 500 de astfel de dispozitive au ajuns în locuințele timișenilor!

Campania ,,Detector pentru viață” s-a încheiat cu succes în Timiș! În șapte zile au fost montate 500 detectoare în 15 localități din județ.

Acțiunea are loc în cadrul parteneriatului ”Împreună pentru viață”, dintre E.ON, Delgaz Grid, DSU și IGSU.

Este vorba despre 375 detectoare de fum și 125 detectoare de monoxid de carbon, alocate județului Timiș, și care au fost distribuite și montate în locuințe din localitățile identificate inițial ca fiind vulnerabile.

Detectoarele vor emite semnale sonore, iar locuitorii vor trebui să sune la 112 pentru intervenție rapidă.

Timp de 7 zile intense, salvatorii timișeni alături de pompierii voluntari și reprezentanții Delgaz, au îndeplinit cu succes această misiune. Demersul întreprins, având un impact pozitiv, ne aduce satisfacție și mulțumire că am luat parte la această campanie și că am contribuit la sporirea siguranței locuitorilor noștri. Această campanie a subliniat încă o dată importanța protejării familiei și asigurării unui mediu sigur ACASĂ. Familia este pe primul loc, iar finalizarea campaniei în județul nostru vine la timp pentru a ne bucura de Sărbătorile Pascale în siguranță. Ne-am atins obiectivul și suntem mândri de această realizare”, transmite ISU Timiș.

Cele 500 de detectoare au fost montate în localitățile: Tomești, Sacoșu Turcesc, Dumbrava, Moravița, Lovrin, Bethausen, Sânpetru Mare, Balinț, Topolovățu Mare, Denta, Tormac, Comloșu Mare, Nădrag, Pietroasa și Liebling.

Aceste dispozitive au în primul rând un rol de avertizare, semnalând imediat apariția unui incendiu sau a unei scăpări de gaz în spațiile în care sunt amplasate. De aceea, ele pot avea un rol decisiv în limitarea efectelor unui incendiu sau pot preveni o acumulare de gaz cu consecințe dezastruoase.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.