Skip to main content

Cel mai negru coşmar trăit de o femeie al cărei soţ a plecat peste hotare, ca să îşi întreţină familia! Omul a dispărut fără urmă, la mii de kilometri distanţă

Se fac căutări ample, pentru găsirea unui bărbat, despre care familia nu mai știe nimic de aproape o săptămână.

Ion Burdea, în vârstă de 44 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, lucra în străinătate ca șofer, iar ultima dată când soţia a putut lua legătura cu el, acesta era în Suedia.

Însă, din data de 7 aprilie, nimeni nu mai ştie nimic despre el, iar partenera lui de viaţă se teme de ce este mai rău, aşa că cere ajutorul Poliţiei.

La rândul lor, oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea bărbatului.

Ion Burdea are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,80-1,85 m., constituție atletică, greutate aproximativ 85-90 kg., față ovală, păr scurt, de culoare șaten-închis, ochi căprui, poartă ochelari, barbă scurtă și mustață scurtă, nu are tatuaje, însă are o cicatrice la degetul arătător al mâinii stângi.

Ion Burdea a fost dat în urmărire naţională, iar cei care au informaţii, care pot duce la găsirea lui, sunt rugaţi să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.