Skip to main content

A patra oară, e cu noroc! Cel mai controversat primar din Timiş şi-a găsit, după trei încercări eşuate, partid care să îl susţină la alegerile din iunie

Cu două luni înaintea alegerilor locale, primarul din Săcălaz, cercetat penal pentru abuz în serviciu, s-a trezit că nimeni nu vrea să se asocieze cu el, tocmai din cauza problemelor de legalitate şi moralitate.

Veştile că se comportă în primărie, ca un vătaf pe propria moşie, că săvârşeşte abuzuri grosolane, că este în atenţia DNA şi că dispune de bugetul local după bunul plac, s-au răspândit cu repeziciune, iar liderii politici au fugit de el ca de ceva urât mirositor.

Aşa a ajuns Nicu Viorel să fie renegat de colegii din PMP, pe listele căruia a candidat în 2020.

Şi-a încercat norocul la PSD, însă preşedintele organizaţiei judeţene, Alfred Simonis, i-a întors spatele.

Ulterior, a profitat de scandalurile din PNL Timiş şi a intrat, pe uşa din dos, în graţiile lui Nica, doar că bucuria de a aparţine unui partid politic nu a durat mult.

Noii şefi interimari ai PNL Timiş au refuzat să îşi lege numele şi imaginea de Viorel Nicu, şi l-au scos pe făraş.

Nedorit de nimeni, controversatul primar s-a întors, în genunchi, la PMP, dar Ligia Dugulescu nici nu a vrut să audă de un astfel de personaj în partidul ei.

Disperat că toate uşile i se închid în nas, Nicu Viorel şi-a încercat norocul la AUR, partid pe care îl blama în urmă cu un an.

Acum, răsuflă uşurat că are din partea cui să candideze din nou, pentru fotoliul de primar al Săcălazului.

“Mulţumesc colegilor mei, pentru buna primire în AUR Timiş. Valorile mele creştine m-au îndemnat să mă alătur Alianţei pentru Unirea Românilor. În calitate de primar in funcţie, am atras sume importante pentru evoluţia comunei noastre şi am implementat zeci de proiecte benefice pentru săcălăzeni. Viitorul nostru este de AUR”, a spus astăzi, Nicu Viorel.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.