Skip to main content

Foto: Încă o noapte incendiară, la Codru Festival! Organizatorii anunță o prezență record, de 25.000 de participanți

25.000 de oameni de toate vârstele au fost prezenți aseară, la Pădurea Bistra, de lângă Timișoara, unde au dansat și au cântat piesele preferate ale artiștilor care au urcat pe cele șase scene de la Codru Festival.

De pe scena SUB SOARE, trupa Asian Dub Foundation, a oferit publicului un spectacol de excepție prin combinația stilurilor muzice ca rock, rap, dub, punk sau ragga.

Apoi, Subcarpați, a adus cele mai iubite piese în fața fanilor, iar MC Bean a cântat refrenurile pieselor ca Frunzuliță, iarbă deasă sau Rabdă Inimă la unison cu festivalierii.

CITEȘTE ȘI: Video: Mobilizare uriașă la Timișoara, după tragedia de la Crevedia! Este nevoie urgentă de sânge

Tot pe scena principală au urcat trupele Lună Amară și Mădălina Pavăl Orchestra.

La scena LUMEA NOUĂ s-a dansat pe muzica și versurile artiștilor Azteca, Nane, K-lu, Alex Super Beats, Souldrip & Mc Motanu și Cred că sunt Extraterestru.

De excepție au fost și concertele susținute pe celelalte scene. Spitalul de Urgență, Mircea Vintilă, Magnetical Muse și Graiu, dar și mulți alții, au cântat pentru fanii lor până în zori.

Pe lângă muzică, cei care care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste.

Sub umbra copacilor, binevenite într-o zi călduroasă de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare, au fost pline.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! De mâine se deschide traficul pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul Cetății-Alexandrescu! În schimb se închide între Alexandrescu și Dunărea

Cei mici au avut parte de ateliere de creație și aventură susținute de artisți și nu numai. Pe lângă zâmbete specialiști din domeniu ecologiei le-au povestit cât de importantă este natura și cum o pot ocroti prin gesturi simple.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.