Skip to main content

Atenție, șoferi! De mâine se deschide traficul pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul Cetății-Alexandrescu! În schimb se închide între Alexandrescu și Dunărea

Noi modificări în trafic, începând de mâine, în zona șantierului de pe Bogdăneștilor.

Municipalitatea anunță că din 28 august se deschide circulației, tronsonul cuprins între bulevardul Cetății și strada Grigore Alexandrescu, însă se închide sectorul de drum dintre Grigore Alexandrescu și strada Dunărea.

Reprezentanții municipalității anunță că până acum a fost modernizată întreaga infrastructură, de la rețelele de apă-canal, gaz, electricitate, la iluminat public modern sau linii de tramvai.

Șantierul din Calea Bogdăneștilor a început încă din primăvăra anului 2021, mai exact în luna martie. La finalizarea lucrărilor, strada se va transforma într-un bulevard cu linii de tramvai înierbate.

Se reabilitează linia cale, care va fi dublă și se va amplasa în axul străzii, în platforma proprie, se lărgește la două benzi pe sens carosabilul, se amenajează trotuare, piste pentru biciclete și zone verzi.

Termenul de execuție a lucrării de pe Bogdăneștilor era de 28 de luni, astfel ca noul bulevard trebuia sa fie gata în vara acestui an, însă a fost prelungit până la 31 decembrie.

Valoarea totală a investiției este de aproape 150 de milioane de lei, din care peste 91 de milioane de lei sunt din fonduri europene nerambursabile, restul sumei provenind de la bugetul local.

Procentul de realizare a lucrării în momentul de față este de peste 70%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.