Skip to main content

FOTO A ars ca o torță! O mașină de curierat, cuprinsă de flăcări, la Timișoara!

O mașină care aparține unei firme de curierat a luat foc, în această după amiază în zona Steaua din Timișoara! Din fericire, șoferul a ieșit la timp din autoturism.

Din primele informații se pare că autoturismul staționa, în momentul în care de sub capotă a început să iasă fum. În scurt timp însă, partea din față a mașinii a fost cuprinsă de flăcări.

Mașina a ars ca o torță până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul în doar câteva minute.

Șoferul a făcut atac de panică în momentul în care a văzut că mașina i-a luat foc. Chiar în acel moment s-a dus până la un magazin din apropiere să-și cumpere ceva de mâncare. Când a ieșit a văzut dubița în flăcări. Din primele informații au ars mai multe colete, dar și o parte din încasări.

Se pare că incendiul a izbucnit de un scurt circuit.

(foto: Info Trafic jud. Timiș)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.