Atac dur al tinerilor din PSD Timiş, la adresa celor din PNL, cărora le cer să se ocupe de ce ştiu mai bine: pumni, picioare şi înjurături

Scandal politic, la Timişoara, pe tema rezultatelor obţinute de absolvenţii de liceu, la examenul de bacalaureat.

Ionuţ Sîrbu, preşedintele TNL Timiş cere demisia Aurei Danielescu din funcţia de inspector şcolar general, pe care o consideră responsabilă pentru notele obţinute la BAC.

CITEŞTE ŞI: Trafic restricționat pe strada Andrei Șaguna din Timișoara! Și circulația mijloacelor de transport va fi oprită temporar

“În acest an, niciun liceu din Timiș nu se află în top 20 al celor mai bune licee din țară după rezultatele obținute la examenul de bacalaureat. Doamna Aura Danielescu trebuie să își asume acest eșec pentru că este evident că nu școlile sau elevii sunt vinovați de acest lucru”, a scris Ionuţ Sîrbu, pe facebook.

Reacţia tinerilor din PSD Timiş nu a întârziat să apară.

Ei le amintesc liberalilor, că Marin Popescu a fost numit în funcţia de inspector şcolar general pe 20 martie 2020, şi nici în acel an, Timişul nu a fost reprezentat în topul liceelor cu cele mai bune rezultate la bacalaureat.

„Ce concluzie tragem? Ipocrizia rămâne la ea acasă.

Le recomandăm celor din TNL Timiș să lase educația pe mâna profesioniștilor și să se concentreze pe ce știu ei să facă cel mai bine, respectiv pe pumni, picioare, înjurături și alte cele.

P.S: Inspectoratele şcolare judeţene, fiind servicii publice deconcentrate, aplică politicile şi strategiile Ministerului Educației. Dacă nu sunteți mulțumiți de aceste politici și strategii, știți cui să-i cereți demisia”, transmite TSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Elevii de la Ungureanu, mutați la alte școli, din toamnă, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.