Skip to main content

Flăcări în apartamentul unei bătrâne, în această dimineaţă! Pompierii au spart uşa pentru a o salva pe femeie

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când pompierii au fost chemaţi de locatarii unui bloc, să stingă flăcările care au cuprins un apartament.

Incendiul a izbucnit pe strada Republicii din Oradea, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Reacţia lui Dominic Fritz, după închiderea centrului pentru oameni fără adăpost: Trebuia oare să-și facă prefectul ”norma”?

Aceste au fost nevoite să spargă uşa locuinţei, pentru a reuşi să intre să lichideze flăcările şi să salveze posibilele victime.

Odată ntraţi în apartament, pompierii au observat că incendiul izbucnise în bucătărie, iar proprietara, o femeie de 64 de ani, dormea, fără să ştie ce se întâmplă.

“Utilizând echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii militari au pătruns rapid în apartament (a cărui ușă era încuiată în momentul sosirii forțelor de intervenție), au stins, în aproximativ cinci minute, incendiul, care se manifesta în bucătărie, împiedicând propagarea acestuia la încăperea alăturată și la celelalte apartamente și au verificat locuința, găsind-o pe proprietară dormind în cameră”, trasmite ISU Bihor.

Din fericire, femeia era în afara oricărui pericol, refuzând atât transportul la spital, cât şi evaluarea medicală.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de aragazul lăsat în funcțiune nesupravegheat, proprietara apartamentului, lăsând o oală pe foc.

Incendiul s-a soldat cu arderea a două oale și deteriorarea aragazului.

CITEŞTE ŞI: Banat Girls se reuneşte la mijlocul acestei săptămâni! Cine va lipsi de la primul antrenament?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.