Skip to main content

Banat Girls se reuneşte la mijlocul acestei săptămâni! Cine va lipsi de la primul antrenament?

Echipa Banat Girls va începe pregătirile pentru noul sezon la mijlocul acestei săptămâni.

Mai exact, reunirea lotului este programată miercuri, la baza Electrica, de la ora 18:00.

Clubul anunţă şi trei despărţiri îmainte de startul antrenamentelor. 

CITEŞTE ŞI: L-aţi văzut cumva? Familia îţi cere disperată ajutorul, că să îl găsească!

Este vorba despre Nora Yegyan, Ani Karapetyan si Daria Muntean, care nu vor mai face parte din lotul echipei Banat Girls în sezonul 2023-2024.

„Le mulţumim pentru toată munca depusă şi le urăm mult succes în continuare, oriunde vor evolua. În zilele următoare vom anunţa şi primele nume sosite în lotul formaţiei noastre, dar şi partidele amicale”, transmite conducerea Clubului Banat Girls.

Vă reamintim, noul sezon al Ligii 1 de fotbal feminin va începe pe data de 26 august.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.