Skip to main content

Firmele timișene, invitate ca vizitatori la FRESKON Salonic 2023!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită companiile din județ să participe în calitate de vizitatori la Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete „Freskon 2023”, organizată în perioada 23 – 25 aprilie 2023, la Salonic, Grecia.

Evenimentul este organizat de CCIAT cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic.

Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre companiile participante se numără cooperative, exportatori și importatori de fructe&legume, mașini de ambalare, lanțuri de supermaket, servicii conexe.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr

Evenimentul are loc în cadrul «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.

Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Termen de înscriere: 3 martie 2023

Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro.

Persoană de contact: Cristina COROIAN, Director Cabinet.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.