Skip to main content

Final de anchetă, în cazul celebrului avocat din Timişoara, acuzat că ar fi negociat notele fiului său, la bacalaureat! DNA a stabilit că fapta nu există

După aproape trei ani de cercetări, dosarul care îl viza pe cunoscutul avocat din Timişoara, Florin Kovacs, a fost clasat, de procurorii DNA.

Este vorba despre plângerea făcută de ofiţerul de Poliţie, Nicolae Boia, care a depus şi o înregistrare ambientală cu o presupusă discuţie între Florin Kovacs şi diriginta fiului său.

CITEŞTE ŞI: Timișoreanul Timotei Julei, campionul mondial la înot, la Special Olympics Berlin a revenit acasă!

Din conversaţia la care ar fi participat şi băiatul lui Kovacs, reieşea că cei trei ar fi pus la cale fraudarea examenului de bacalaureat, contra sumei de 1.000 de euro pentru fiecare probă.

Acum, procurorii DNA au clasat dosarul, pe motiv că fapta nu există.

“Dispune clasarea cauzei cu privire la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită prev. de art. 289 alin 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg. 78/2000, dare de mită prev. de art. 290 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg. 78/2000, cumpărare de influenţă prev. de art. 292 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Leg 78/2000 şi trafic de influenţă prev. de art. 291 din Codul penal rap. la art. 6 din Legg. 78/2000”, se arată în Ordonanţa de clasare, emisă de DNA Timişoara.

Florin Kovacs a negat totul, de la început, spunând că e vorba despre o răzbunare a lui Nicolae Boia, acuzat de fosta iubită că o spiona, şantaja şi ameninţa.

În acel dosar, femeia era reprezentată de Kovacs, iar ofiţerul Nicolae Boia s-a răzbunat pe apărătorul ei.

“Marele fost polițist Boia Nicolae s-a ocupat toată cariera lui de combinaţii, pe sistemul lover boy, șantajând femei vulnerabile, iar dacă nu cedau, le ameninţa cu dosare penale prin violarea vieţii private, defăimarea socială si înregistrari clandestine,  profitând de funcția sa de polițist”, a declarat pentru Sursa de Vest, avocatul Florin Kovacs.

CITEŞTE ŞI: Planetariul Facultății de Fizică de la UVT, primul care a fost înființat în România, înscris în rețeaua internațională!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.