Skip to main content

Timișoreanul Timotei Julei, campionul mondial la înot, la Special Olympics Berlin a revenit acasă!

Timișoreanul Timotei Julei, campion mondial la înot, la Jocurile mondiale de vară Special Olympics din Berlin, a revenit în această dimineață acasă! A adus cu el medalia de aur pentru care a muncit atât.

Timotei Julei are 19 ani și a terminat clasa a IX-a la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan”.

Timi, cum îi spun prietenii, este membru al Clubului Sportiv «Ambasadorii Speranței» din Timișoara, iar antrenorul său este Marius Pârjol. Acum

Vineri, Timotei Julei a câștigat medalia de aur la înot la 50 de metri liber în cadrul Jocurilor mondiale de vară Special Olympics, de la Berlin.

În această dimineață a fost așteptat pe Aeroport de familie, prieteni și oficialități, care l-au felicitat pentru rezultatul extraordinar.

Jocurile Mondiale „Special Olympics”, destinate atleților cu dizabilități intelectuale, s-au desfășurat la Berlin, între 17 și 25 iunie, reprezentând cel mai mare eveniment sportiv inclusiv desfășurat la nivel mondial anul acesta.

La competiție au participat peste 7.000 de sportivi din 190 de țări, fiind cea mai mare competiție mondială destinată persoanelor cu dizabilităti intelectuale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.