Skip to main content

Timișoreanul Timotei Julei, campionul mondial la înot, la Special Olympics Berlin a revenit acasă!

Timișoreanul Timotei Julei, campion mondial la înot, la Jocurile mondiale de vară Special Olympics din Berlin, a revenit în această dimineață acasă! A adus cu el medalia de aur pentru care a muncit atât.

Timotei Julei are 19 ani și a terminat clasa a IX-a la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan”.

Timi, cum îi spun prietenii, este membru al Clubului Sportiv «Ambasadorii Speranței» din Timișoara, iar antrenorul său este Marius Pârjol. Acum

Vineri, Timotei Julei a câștigat medalia de aur la înot la 50 de metri liber în cadrul Jocurilor mondiale de vară Special Olympics, de la Berlin.

În această dimineață a fost așteptat pe Aeroport de familie, prieteni și oficialități, care l-au felicitat pentru rezultatul extraordinar.

Jocurile Mondiale „Special Olympics”, destinate atleților cu dizabilități intelectuale, s-au desfășurat la Berlin, între 17 și 25 iunie, reprezentând cel mai mare eveniment sportiv inclusiv desfășurat la nivel mondial anul acesta.

La competiție au participat peste 7.000 de sportivi din 190 de țări, fiind cea mai mare competiție mondială destinată persoanelor cu dizabilităti intelectuale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.