Skip to main content

Veste mult așteptată! A fost semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor la Centura de Sud a Timișoarei!

Centura de Sud a Timișoarei va fi finalizată într-un an! Astăzi a fost semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor la varianta ocolitoare!

Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL a câștigat contractul în valoare de 383,84 milioane de lei (fără TVA). Sursa de finanțare este Programul Operațional Transport aferent perioadei de programare bugetară a UE 2021 – 2027.

Constructorul are la dispoziție 12 luni pentru finalizarea lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani.

După constituirea garanției de bună execuție de către constructor, vom emite ordinul de începere a lucrărilor, conform condițiilor contractuale. Constructorul are termen apoi 12 luni pentru a finaliza lucrările”, a menționat Nicoleta Pordea, director regional DRDP Timișoara.

La data rezilierii contractului anterior, în decembrie 2022, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.