Skip to main content

De cascadorii râsului! Consilierii locali intră pe geam, în Primăria de sticlă a lui Horia Bugarin

Una dintre cele mai bogate comune din România ajunge din nou de râsul lumii, din cauza edilului care ţine primăria încuiată zi şi noapte.

Situaţia durează de aproape trei ani, adică din momentul în care Horia Bugarin, USR-istul care promitea transparenţă totală, a ajuns în fruntea comunei.

CITEŞTE ŞI: Filmul complet al dublei crime de la Timişoara! Atacul sângeros s-a petrecut în timpul unui apel video

De atunci, locuitorii, plătitori de taxe şi impozite, nu pot intra în Primărie, indiferent de problema pe care o au.

Exceptaţi de la regulă nu sunt nici consilierii locali, care trebuie să se descurce aşa cum pot, ca să ajungă la şedinţe.

La cea mai recentă şedinţă pe comisii, Daniel Cionca a fost obligat să intre pe geam.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

CITEŞTE ŞI: Mesaj de ultimă oră, postat de Dana Roba, după externarea din spital! Care este cel mai mare regret al ei?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.