Skip to main content

Festivalul care te face să îţi plouă în gură! Ia-ți familia și prietenii și răsfață-ți simțurile cu cele mai aromate gusturi, la Festivalul Tocăniţei

Gurmanzii și iubitorii de preparate la ceaun se vor putea delecta cu gusturi uimitoare la un adevărat festin culinar, întrucât se întoarce Festivalul Tocăniței, la doi pași de Timișoara.

Evenimentul se desfăşoară luni, 24 iunie, în Parcul Central din Dumbrăvița şi va reuni iubitori de mâncare și concurenți talentați, dar și pe cei dornici de voie bună și relaxare.

În acest an, Festivalul Tocăniței vine cu două zone de desfășurare.

Pe de-o parte este zona comercială, care va fi plină de arome ispititoare, cu o mare varietate de produse la ceaun: tocănițe de vită sau porc, preparate cu dragoste din ingrediente proaspete. Nu vor lipsi nici produsele la grătar, langoșii, clătitele, plăcintele, înghețata de casă și multe alte delicii.

Pe de cealaltă parte este zona concursului, o arenă a talentului culinar, unde echipele înscrise la competiția de amatori se vor strădui să impresioneze juriul cu cea mai gustoasă tocăniță. Aici, publicul va putea urmări cum se pregătesc ingredientele, cum se amestecă aromele și să afle secretul bucătarilor.

Organizatorii atrag atenția asupra faptului că preparatele din concurs nu vor fi servite publicului pentru că bucătarii sunt amatori, adică persoane fizice neautorizate de către Direcția de Sănătate Publică.

De asemenea, Festivalul Tocăniței nu este doar despre mâncare, ci și despre comunitate, un eveniment pentru întreaga familie! Din acest motiv, organizatorii anunță și muzică live și alte surprize care vor face ca această zi să fie una specială.

Programul evenimentului este următorul:

Ora 14:00 – startul concursului de gătit pentru amatori 

Ora 18:30 – jurizarea și anunțarea câștigătorilor

Ora 19:00 – concert Trupa cu ASAR

Ora 20:00 – concert Rhytm Architects

Ora 21:00 – concert Trupa cu ASAR

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.