Skip to main content

Vrei să mergi la Flight Festival, dar îți faci griji în legătură cu transportul? Nicio problemă! STPT anunță că va suplimenta programul autobuzelor și tramvaielor

STPT vine în sprijinul timișorenilor! Astfel că, pe perioada de desfășurare a Flight Festival, va suplimenta circulația anumitor mijloace de transport în comun.

Mai exact, linia de autobuz 46 va avea un program sporit, în intervalul orar 18:00 – 03:00, pe următorul traseu:

Tur: Bastion Maria Tereza – Poliția jud. Timiș – Piața Badea Cârțan – strada Samuil Micu – strada Renașterii – Piața V. Economu – Liceul Silvic – Muzeul Satului Bănățean

Retur: Muzeul Satului Bănățean – Cvartal UMT – UMT – Poliția Locală – Gara de Est – Piața Badea Cârțan – Poliția jud. Timiș – strada Aurel Popoviciu – Bastionul Maria Tereza.

Totodată, Societatea de Transport Public Timișoara anunță că și tramvaiele 1 și 2 vor fi suplimentate până la ora 03:00, pe toată perioada festivalului!

Flight Festival dă start distracției, la Muzeul Satului Bănățean, începând de mâine, urmând ca ultima zi să fie duminică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.