Skip to main content

Femeile care fac cât o Primărie întreagă! Doamnele din Lions Diamond Club Timişoara repornesc Ceasul Floral

Aseară a avut loc cea de-a 13-a ediţie a Balului Florilor de Mai, organizat de Lions Diamond Timişoara, la care s-au adunat fondurile necesare pentru achizionarea mecanismului pentru Ceasul Floral.

Evenimentul a fost unul plin de strălucire şi de culoare şi a demonstrat încă o dată că atunci când o femeie îşi propune să realizeze ceva, nimic nu îi stă în cale.

CITEŞTE ŞI: Mizerie şi întuneric! Scenariul sumbru pe care îl anunţă Dominic Fritz, pentru următoarele luni, în Timişoara

La ediţia din acest an, cele 37 de membre ale Clubului, coordonate de Ramona Olteanu, preşedintele anului în curs, şi-au unit forţele pentru a le reda timişorenilor un simbol al oraşului.

“Le mulţumesc tuturor oamenilor de afaceri care au fost alături de noi, în acest demers, şi fără de care nu am fi reuşit să ducem la îndeplinire ceea ce ne-am propus. Balul Florilor de Mai este unul dintre evenimentele tradiţionale ale Diamond Club, în care accentul este pus pe voluntariat, iar pentru ediţia din acest an, ne-am propus să readucem la viaţă o mică parte din istoria Timişoarei. Am demonstrat încă o dată că dacă există implicare şi dorinţă de a face lucruri bune şi frumoase pentru comunitatea din care faci parte, succesul este garantat. Tinerii Leo Young Spirit si Leo New Voices au strălucit pe scenă, proiectând imaginea voluntariatului în randul adolescenților. Multumim tuturor celor care ati dat strălucire evenimentului nostru, în seara Balului Florilor de Mai, 12 mai 2023!”, a spus Ramona Olteanu, preşedintele Lions Diamond Club Timişoara.

Lions Diamond Club Timişoara va susţine financiar, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara, şi proiectarea pentru reabilitarea Ceasului Floral, astfel încât acest simbol al oraşului să revină la strălucirea de odinioară.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce tractorul pe care îl conducea s-a prăbuşit peste el

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.