Skip to main content

Intervenţie a pompierilor, în parcarea unui supermarket! Maşini în flăcări, în toiul nopţii

Mobilizare a poliţiştilor azi noapte, după un apel la 112 care anununţa un incendiu puternic în parcarea supermarketului de pe bulevardul Dacia, din municipiul Hunedoara.

La locul indicat s-adeplasat de urgenţă un echipaj operativ cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

CITEŞTE ŞI: Femeile care fac cât o Primărie întreagă! Doamnele din Lions Diamond Club Timişoara repornesc Ceasul Floral

La sosirea acestora, un autoturism ardea generalizat, iar flăcările s-au extins şi la a doua mașină parcată în imediata apropiere, ameninţând să se propage şi la un al treilea autoturism.

„Pompierii au acționat cu promptitudine, focul a fost localizat și lichidat, iar astfel pagubele materiale au putut fi limitate. Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime”, transmite ISU Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.