Skip to main content

Femeie spulberată, pe trecerea de pietoni, de o maşină care a fost proiectată de un alt autoturism! Şoferul vinovat era drogat!

Accident cumplit, în această după-amiază, la Timişoara, unde o femeie a 52 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită în plin de o maşină.

S-a întâmplat la interesecţia dintre Splaiul Tudor Vladimirescu şi strada Iancu Văcărescu, unde şoferul unui autoturism nu a redus viteza, în apropierea trecerii de pietoni şi a izbit un alt autoturism, care staţiona.

CITEŞTE ŞI: Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Acesta a fost proiectat în femeia care traversa regulamentar strada şi care, din fericire, a scăpat cu viaţă.

A suferit însă mai multe leziuni, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu DrugTestul, iar rezultatul a ieşit pozitiv la cannabis.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe carosabil în vederea acordării de prioritate. În urma impactului, autoturismul staționat a fost proiectat într-un pieton, respectiv o femeie în vârstă de 52 de ani, care se afla în traversarea drumului public. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive„, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal spentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

CITEŞTE ŞI: “Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.