Skip to main content

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Artistul a ieşit pozitiv la cocaină, motiv pentru care poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive, însă acum sunt aşteptate şi rezultatele de laborator.

CITEŞTE ŞI: Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Guess Who avea un concert programat la Timişoara, pe data de 7 octombrie, însă organizatorii au decis să îl anuleze, în încercarea de a se delimita de fapta pentru care este acuzat rapperul.

„Am luat act de evenimentele recente din spațiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situației, confirmarea sau infirmarea informațiilor de către autoritățile competente, ne vedem nevoiți sa anunțăm anularea concertului programat la Timișoara, pentru data de 7 octombrie 2023, ținând cont de timpul scurt rămas până la desfășurarea acestuia. Siguranța publicului și promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi”, spune Alexandra-Maria Rigler, directoarea Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu’ / Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu’ / Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.