Skip to main content

Explozie într-un apartament, cauzată de o bicicletă electrică! Deflagraţia a fost urmată de un incendiu violent

Locatarii unui bloc din municipiul Reşiţa au trecut prin clipe de groază, după ce cu toţii au auzit o deflagraţie puternică, într-unul dintre apartamente.

S-a întâmplat aseară, iar din primele informaţii explozia s-a produs din cauza bateriei unei biciclete electrice, pe care proprietarul a pus-o la încărcat.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! S-a schimbat locaţia pentru concertul lui Steve Hackett! Celebrul chitarist al trupei Genesis va urca pe scena Filarmonicii

Din fericire, în acel moment nu era nimeni acasă, astfel că nu s-au înregistrat victime.

Însă, suflul exploziei a fost atât de puternic, încât geamul camerei în care s-a produs deflagraţia a fost smuls din perete.

Explozia a fost urmată de un incendiu, iar pompierii au acţionat de urgenţă, pentru lichidarea flăcărilor.

Au reuşit să stingă incendiul înainte de a se extinde, astfel că nu a fost afectată decât camera în care s-a produs explozia.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.