Skip to main content

Cicliștii echipei UVT-Devron West Cycling Team urcă pe podiumul de premiere la Ziridava Road Race 2023

Cchipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team a fost prezentă la Ziridava Road Race 2023, unde a participat la doua etape, una de contratimp individual și una de fond.

La etapa de contratimp, desfăşurată weekend-ul trecut, cicliștii UVT-Devron West Cycling Team au obținut clasări foarte bune:

Locul 1 – Alexandra Cioclu ( juniori),

Locul 1 – Georgeta Ungureanu,

Locul 3 – Vlad Ramzing (U23),

Locul 4 – Erick Rogoz (U23),

Locul 5 – Alin Toader (U23),

Locul 6 a lui David Urs (U23).

La categoria Elite, Arman Garibean a terminat pe locul 7, iar Andrei Sobennicov pe locul 8.

CITEŞTE ŞI: Explozie într-un apartament, cauzată de o bicicletă electrică! Deflagraţia a fost urmată de un incendiu violent

La proba de fond, după o luptă exemplară dusă de întreaga echipă, rezultatele au fost:

Locul 1 – Georgeta Ungureanu (Elite F);

Locul 1 – Alexandra Cioclu (Juniori F);

Locul 1 – Erick Rogoz (U23);

Locul 1 – Madalin Gaita (Master 1);

Locul 3 – Natalia Mănescu (EliteF);
Locul 3 – Alin Toader (U23);

Locul 5 – Remzing Vlad (U23);

Locul 8 – Mihai Babaita (Elite);

Locul 10 – Andrei Sobennicov (Elite);

Locul 11 – Arman Garibean (Elite).

Fiind o cursă care aduce puncte contând pentru Cupa României (cumulând timpii de la contratimp și fond), iată premiile cicliștilor UVT-Devron West Cycling Team în acest clasament:

Locul 1 – Alexandra Cioclu (juniori F);

Locul 1 – Georgeta Ungureanu (Elite F);

Locul 1 – Erick Lorincz Rogoz (U23);

Locul 4 – Vlad Remzing (U23);

Locul 5 – Alin Toader (U23);

Locul 6 – David Urs (U23).

„La aceste rezultate, s-au adăugat premiile acordate de către organizator, Asociația Euromediu din Arad, pe care o felicitam pentru buna organizare. Echipa UVT-Devron West Cycling Team se pregătește în următoarea perioadă pentru participarea la Campionatele Naționale 2023”, transmite UVT.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! S-a schimbat locaţia pentru concertul lui Steve Hackett! Celebrul chitarist al trupei Genesis va urca pe scena Filarmonicii

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.