Skip to main content

Cicliștii echipei UVT-Devron West Cycling Team urcă pe podiumul de premiere la Ziridava Road Race 2023

Cchipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team a fost prezentă la Ziridava Road Race 2023, unde a participat la doua etape, una de contratimp individual și una de fond.

La etapa de contratimp, desfăşurată weekend-ul trecut, cicliștii UVT-Devron West Cycling Team au obținut clasări foarte bune:

Locul 1 – Alexandra Cioclu ( juniori),

Locul 1 – Georgeta Ungureanu,

Locul 3 – Vlad Ramzing (U23),

Locul 4 – Erick Rogoz (U23),

Locul 5 – Alin Toader (U23),

Locul 6 a lui David Urs (U23).

La categoria Elite, Arman Garibean a terminat pe locul 7, iar Andrei Sobennicov pe locul 8.

CITEŞTE ŞI: Explozie într-un apartament, cauzată de o bicicletă electrică! Deflagraţia a fost urmată de un incendiu violent

La proba de fond, după o luptă exemplară dusă de întreaga echipă, rezultatele au fost:

Locul 1 – Georgeta Ungureanu (Elite F);

Locul 1 – Alexandra Cioclu (Juniori F);

Locul 1 – Erick Rogoz (U23);

Locul 1 – Madalin Gaita (Master 1);

Locul 3 – Natalia Mănescu (EliteF);
Locul 3 – Alin Toader (U23);

Locul 5 – Remzing Vlad (U23);

Locul 8 – Mihai Babaita (Elite);

Locul 10 – Andrei Sobennicov (Elite);

Locul 11 – Arman Garibean (Elite).

Fiind o cursă care aduce puncte contând pentru Cupa României (cumulând timpii de la contratimp și fond), iată premiile cicliștilor UVT-Devron West Cycling Team în acest clasament:

Locul 1 – Alexandra Cioclu (juniori F);

Locul 1 – Georgeta Ungureanu (Elite F);

Locul 1 – Erick Lorincz Rogoz (U23);

Locul 4 – Vlad Remzing (U23);

Locul 5 – Alin Toader (U23);

Locul 6 – David Urs (U23).

„La aceste rezultate, s-au adăugat premiile acordate de către organizator, Asociația Euromediu din Arad, pe care o felicitam pentru buna organizare. Echipa UVT-Devron West Cycling Team se pregătește în următoarea perioadă pentru participarea la Campionatele Naționale 2023”, transmite UVT.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! S-a schimbat locaţia pentru concertul lui Steve Hackett! Celebrul chitarist al trupei Genesis va urca pe scena Filarmonicii

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.