Skip to main content

EXCLUSIV Sorin Supuran intră în cursă pentru Primăria Timișoara! Se bate cu Cosmin Tabăra, în interiorul PNL

Competiția internă, anunțată de Alin Nica, pentru desemnarea candidaților PNL, stârnește interes pentru membrii filialei județene.

După ce lista pentru Primăria Timișoarei a fost deschisă de Cosmin Tabără, acum și-a manifestat intenția și Sorin Supuran.

Am luat această decizie în cadru intern, statutar al partidului, pentru că experiența mea profesională și în administrație mă califică să fiu unul dintre liberalii care își asumă o candidatură internă care poate fi jurizată sau nu, de colegi. Procedura statutară prevede niște etape de jurizare și urmează să vedem dacă întrunesc, la finalul acestei perioade de lobby intern, de susținere a moțiunii, dacă mă calific. Eu am prezentat moțiunea, programul… Este un program legat de viziunea mea asupra dezvoltării Timișoarei, a problemelor cu care se confruntă și tot ce trebuie făcut pentru oraș„, a declarat Sorin Supuran pentru sursadevest.ro.

Supuran spune că nu a fost inclus în niciun sondaj comandat de PNL Timiş până în prezent şi asta deoarece colegii din partid nu i-au cunoscut intenţia de a candida.

Sorin Supuran a fost şef al ARR şi ARR Timiş, dar şi la Societatea de Transport Public Timişoara. A fost consilier judeţean, consilier parlamentar şi a ocupat funcţia de primar în localitatea Biled în perioada 2000-2005.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.