Skip to main content

Ninge ca-n poveşti, la Timişoara! Vezi aici, în timp real, unde acţionează echipele de intervenţie

După ce în decembrie şi în prima parte lunii ianuarie am avut parte de temperaturi de primăvară, iarna începe să îşi intre în drepturi.

La Timişoara a început să ningă în această dimineaţă, iar zăpada formează deja un strat subţire, mai ales în zonele care nu sunt intens circulate.

CITEŞTE ŞI: Computer Tomograf ultraperformant, pus în funcțiune la Spitalul CFR din Timișoara!

Dacă pietonii de bucură de ninsoarea ca în poveşti, nu la fel de fericiţi sunt şoferii, care se tem că anumite sectoare de drum vor deveni impracticabile.

În oraş însă, Primăria Timişoara anunţă că nu sunt probleme, iar echipele de intervenţie sunt pregătite pentru acţiunile de deszăpezire şi combatere a poleiului.

De altfel, primele utilaje au intervenit de la primele ore, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii optime.

„În cursul nopții și dimineții de astăzi s-a intervenit pe arterele principale și pe poduri, fiind împrăștiate 65 de tone de material antiderapant.Echipele operative sunt pregătite să intervină, iar în stoc sunt 900 tone material antiderapant”, transmite Primăria Timişoara.

Pe site-ul Primăriei Timişoara, la Secţiunea Mediu, pot fi urmărite în timp real, unde acţionează utilajele de deszăpezire şi combatere a poleiului de la firma Brantner.

Cei interesaţi pot vedea şi tipul utilajului, numărul de înmatriculare, viteza cu care circulă, dar şi traseul pe care îl urmează.

VEZI AICI UNDE INTERVINE FIRMA BRANTNER, ÎN ACEST MOMENT, CU CE UTILAJE ŞI CARE ESTE TRASEUL ACESTORA

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.