Skip to main content

Ești student de 10? Ai acces gratuit la cele mai tari festivaluri din România! Untold și Neversea te recompensează!

Festivalurile Untold și Neversea sunt și anul acesta alături de studenții de 10 din România, oferindu-le experiențe memorabile în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei “Student de 10”.

Campania susține performanța în educație, premiind studenții de la universitățile de stat, care trec sesiunea de vară cu nota 10, cu acces gratuit la cele două festivauri.

De asemenea, toți cei care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentele la festivaluri la un preț special, cu 40 de euro discount.

Student de 10” este o campanie dedicată tinerilor care se remarcă prin rezultate academice deosebite. Este un moment în care răsplătim excelența și performanța în educație, oferindu-le absolvenților de top experiențe de neuitat. Cei care reușesc să obțină nota maximă la sesiune vor avea ocazia să trăiască magia unor evenimente muzicale de talie mondială, UNTOLD și Neversea. Această inițiativă confirmă angajamentul nostru de a susține și încuraja tinerii să aspire la performanță, recunoscând eforturile lor academice prin experiențe memorabile. Campania nu doar că promovează valorile educației și dedicării, dar și oferă tinerilor motivația de a continua să exceleze, transmite Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând https://wkf.ms/4ckXexU pentru Untold și https://wkf.ms/45FioVx pentru Neversea.

Acolo vor putea completa formularul cu care se pot înscrie în campanie.

Untold, festival care ocupă locul 3 la nivel internațional, are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. La ediția de anul acesta au fost confirmați cei mai mari artiști și DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții.

Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 6-a ediție. Anul acesta, la festivalul care va avea loc între 4 și 7 iulie în Constanța, vor ajunge peste 100 de artiști naționali și internaționali precum: Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Sofi Tukker, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo și mulți alții.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.