Skip to main content

Aproximativ 90.000 de participanți la FLIGHT FESTIVAL, ediția 2024!

În perioada 21-23 iunie, a avut loc la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, cea de-a VI-a ediție a FLIGHT FESTIVAL, iar inițiativa organizatorilor de a muta locația s-a dovedit una inspirată.

Muzeul și-a transformat înfățișarea pentru a găzdui trei zile incendiare de distracție. Acest eveniment, unic în Europa de Est, a adus laolaltă muzică, artă și tehnologie, oferind celor aproximativ 90.000 de participanți o experiență culturală inedită.

Flight Festival este un festival de edutainment, unde muzica se întâlnește cu educația. Acesta oferă festivalierilor o călătorie captivantă, în care se îmbină distracția și cunoașterea. Organizatorii au creat multiple zone de interes pentru diversele categorii de public. Fiecare participant a avut parte de momente memorabile, iar atmosfera a fost una de neuitat.

Pe parcursul celor trei zile, artiști precum James Arthur, BUG Mafia, Deliric x Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Bosquito, Grasu XXL, The Mono Jacks, Mario Fresh, Andi Moisescu, Macky Gee, Kara, Circadian și Tantrum Desire au bucurat spectatorii cu prestațiile lor.  

”Când am ieșit în fața publicului, a fost o experiență extraordinară. Întotdeauna este despre public. Vă mulțumesc pentru caldură și ospitalitate și sper să ne revedem curând!” – James Arthur

”Mă bucur să revin la FLIGHT! Este un festival cu adevarat epic!” – Circadian

”Ne-am simțit foarte bine pe scenă, ne-am întoarce oricând.” – B.U.G. Mafia

”Extraordinar! Timișoara la înălțime, fiindcă suntem la FLIGHT FESTIVAL și    n-avea cum să fie altfel!” – Deliric

FLIGHT FESTIVAL nu este doar un festival de muzică, ci și o oportunitate de a învăța și de a explora, care își dorește să îi atragă pe publicul spre diverse forme de artă, știință și să le prezinte tehnologie de ultimă oră, într-o experiență unică pentru fiecare.

Mai multe informații despre FLIGHT FESTIVAL, forografii și vídeo găsiți pe paginile de social media sau site-ul oficial www.flight-festival.com

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.