Skip to main content

Este oficial! Adrian Pau este candidatul Pro România pentru Consiliul Județean Timiș

Deputatul Adrian Pau a anunțat oficial că își asumă candidatura pentru șefia Consiliului Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Cursuri suspendate 14 zile la școala la care învață elevul depistat cu coronavirus! 18 colegi de clasă vor fi testați

El va fi cap de listă la alegerile locale pentru Consiliul Județean. Acesta spune că în interiorul partidului au fost discutate mai multe variante, chiar și o posibilă candidatură a lui Titu Bojin, însă în cele din urma s-a stabilit ca el să intre în această cursă. Pro România și-a desemnat și candidatul la Primăria Timișoara, acesta este Marius Craina.

În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultima săptămână, împreună cu colegii mei din organizație am luat decizia ca eu să candidez la CJT, îmi asum această candidatură. Am convingerea că împreună cu Marius Craina putem face o figură frumoasă, putem candida cu șanse reale atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Timișoara. Vom face tot ce ne stă în putiință pentru a accede la funcțiile pe care ni le dorim”, spune Adrian Pau, deputatul de Timiș al Pro România.

CITEȘTE ȘI: Caz grav, la Timişoara! Un copil intoxicat cu mercur a fost internat de urgenţă! Şi mama lui a ajuns la spital

Pro România are candidaţi proprii în majoritatea localităţilor din judeţ, iar până la scrutin va avea în toate, susţine Adrian Pau.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.