Skip to main content

Cursuri suspendate 14 zile la școala la care învață elevul depistat cu coronavirus! 18 colegi de clasă vor fi testați

Direcția de Sănătate Publică a demarat o acnhetă epidemiologică și recoltează probe de la contacții apropiați ai tânarului în vârstă de 16 ani.

CITEȘTE ȘI: Caz grav, la Timişoara! Un copil intoxicat cu mercur a fost internat de urgenţă! Şi mama lui a ajuns la spital

Băiatul se află internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Victor Babeș” Timișoara, evoluția lui fiind una bună.

În cursrul zilei de astăzi, personalul de specialitate al DSP Timiș va recolta probe pentru contacții apropiați ai tânărului depistat pozitiv.

Este vorba despre 18 probe pentru colegii de clasă ai tânarului, ccolegul de bancă s-a prezentat din proprie inițiativă la la Spitalul “Victor Babeș” pentru a-și face analizele. Alte 4 probe se vor lua de la persoanele de la unitatea unde a făcut practică și care i-au făcut instructaj de protecția muncii, și o altă probă se va lua de la asistenta medicală care i-a recoltat probe de sânge elevului, înainte de a intra în unitateala care a făcut practică.

Cursurile de la clasa în care învață elevul de 16 ani sunt suspendate timp de 14 zile

CITEŞTE ŞI: Lider PNL, săltat de mascaţi, după ce doi timişoreni au fost tlâhăriţi şi sechestraţi

Contacții tânărului sunt izolați la domiciliu si monitorizati de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Judetului Timiș.

Tot în cursul zilei de azi se vor recolta 4 probe de la contacții apropiați ai primei paciente pozitive, femeia de 38 de ani.

În acest moment, la nivelul județului Timis, sunt 544 persoane, izolate la domiciliu si monitorizate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Judetului Timiș.

 

. Totodata, s-a prezentat si faptul ca stare pacientilor internati la Spitalul Victor Babes este buna.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.