Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

Mai exact, oamenii legii au observat pe strada Ovidiu Cotruș, noaptea trecută, în jurul orei 01.20, trei persoane care au ieșit de pe câmp, printre tufe, și alergau pe marginea carosabilului, spre strada Ioan Slavici.

Imediat polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, constatând că nu dețineau niciun fel de documente asupra lor.

Din discuțiile purtate cu aceștia, s-a stabilit că provin din India și că au trecut ilegal granița dinspre Serbia spre România.

Bărbații au fost preluați și predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat„, transmite Poliţia Locală.

Anul acesta polițiștii locali aflați în patrulare au depistat peste 120 de migranți pe raza municipiului Timișoara, persoane care provin din țări ca Pakistan, India, Afganistan, Bangladesh şi Irak.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.