Skip to main content

Durere în familia unui pescar! Bărbatul a ieşit să prindă peşte, dar a sfârşit înecat

Cadavrul unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost scos de pompierii care au fost chemaţi să intervină la locului unei tragedii.

Apelul la 112 a fost dat aseară, iar cel care a cerut ajutor a anunţat că un bărbat a intrat în balta de pescuit din localitatea Hărău, judeţul Hunedoara, şi nu a mai ieşit.

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările de consolidare pe DN 67 D, sectorul frecvent afectat de alunecările de teren

Pompierii au început imediat căutările, iar în scurt timp au găsit victima, la aproximativ 5 metri de mal, unde apa are o adâncime de patru metri.

L-au scos pe bărbat din baltă şi l-au predat echipajului medical care a ajuns de urgenţă la faţa locului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„De urgență, la locul solicitării s-au deplasat pompierii Detașamentului Deva, echipajul SMURD Simeria și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean, cu medic. Ajunși la fața locului, pompierii au început căutările, folosindu-se de barca pneumatică și de accesoriile specifice intervențiilor în mediul acvatic. Aceștia au identificat victima, la o distanță de aproximativ 5 metri de mal, unde nivelul apei este de circa 4 metri. Din nefericire, pentru bărbatul în vârstă de 65 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat de către medicul SAJ”, transmite ISU Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Alertă maximă, pe litoralul românesc! O mină marină ar fi explodat la Costineşti

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.