Skip to main content

Încep lucrările de consolidare pe DN 67 D, sectorul frecvent afectat de alunecările de teren

DDRP Timişoara anunţă semnarea ordinului de începe a lucrărilor de consolidare DN 67D, între Valea Cernei şi Băile Herculane.

Lucrările vor fi executate de către Asocierea formată din Trustul de Construcții DROBETA S.A. & CONREP S.A. & EXPLAN S.R.L. & REAL CONSTRUCT MANAGEMENT S.R.L. & TRANSPORT PUBLIC URBAN DROBETA S.A.

Valoarea contractului se ridică la 72.893.210,99 lei fără TVA, adică peste 17 milioane de euro cu TVA inclus.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Alertă maximă, pe litoralul românesc! O mină marină ar fi explodat la Costineşti

Lucrările prevăd înlocuirea structurii rutiere existente, realizarea de ziduri de sprijin, lucrări pentru protejarea taluzului, executarea rigolelor, drenuri pentru eliminarea apei, decolmatări, înlocuire sau reparații la podeţe, amenajarea albiei amonte – aval, refacerea coronamentelor, lucrări la podurile de pe traseu, inclusiv hidroizolații, rosturi de dilatație, parapet, trotuare etc.

Durata contractului este de 18 luni, iar în total se vor face lucrări pe circa 18 kilometri, pe sectoarele pe care nu au fost făcute lucrări în anii anteriori.

DN 67D este administrat, până la km 89+700 de D.R.D.P. Craiova.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.