Skip to main content

Durere fără margini, în familia unui tânăr, care a dispărut! Poliţiştii i-au găsit trupul neînsufleţit, într-un canal colector

Rudele unui bărbat de 32 de ani, dispărut de aproape o săptămână, au primit cea mai îngrozitoare veste, de care se temeau, din momentul în care tânărul nu s-a mai întors acasă.

Acesta a părăsit locuinţa din Tărian, jdueţul Bihor, duminică, şi nu a mai revenit.

Familia a tot aşteptat un semn de la el, dar totul a fost în zadar, aşa că au început să îl cate în toate locurile în care ar fi putut fi.

CITEŞTE ŞI: Oglinda auto din viitor, fabricată la Timişoara! Aduce toate informaţiile necesare, direct în faţa şoferului

Ieri, apropiaţii au cerut ajutorul Poliţiei, care a început imediat verificările, iar după mai puţin de 24 de ore, l-au găsit pe bărbat mort.

Trupul lui neînsufleţit a fost descoperit în apele canalului colector din localitatea Girişu de Criş.

„Polițiștii Postului de Poliție Girișul de Criș și cei ai Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au continuat cercetările pentru găsirea unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Tărian, județul Bihor, care plecase voluntar de la domiciliu la 9 iulie a.c., fără a mai reveni, dispariție cu privire la care Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat în cursul zilei de miercuri, 12 iulie a.c. Astfel, în jurul orei 08.00, bărbatul de 32 de ani a fost găsit, din nefericire, decedat, în apele canalului colector din localitatea bihoreană Girișu de Criș. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei”, transmite IPJ Bihor.

În prezent, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni, însă cecetările continuă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.