DRDP face angajări! Se caută ingineri, analiști și programatori

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara face angajări, pentru ocuparea unor posturi vacante! Pentru acestea se oferă contracte muncă pe o perioadă nedeterminată.

Prin cel mai recent anunț, DRDP scoate la concurs 4 posturi vacante. Vorbim despre un post de inginer la Serviciul de Achiziții Publice, unul de inginer la Compartimentul Comercial Roviniete, un post de programator asistent la Compartimentul Financiar Contabil și un post de analist la Serviciul Roviniete.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de participare la concurs este 14 decembrie, iar concursul propriu-zis va avea loc în 20 decembrie.

Acestea nu sunt, însă, singurele posturi vacante la DRDP pentru care se caută oameni! Vezi AICI lista completă a acestora.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.