Cauţi cadoul perfect pentru sărbători? Vino la Serbarea Crăciunului

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Cauți un cadou pentru Crăciun? Vrei să îți înnoiești garderoba sau să îi accesorizezi ultima achiziție cu o bijuterie în trend?

Vrei un ornament cu totul deosebit pentru masa de sărbătoare? Nimic mai simplu! Vino la Serbarea Crăciunului, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara! Astăzi s-a deschis expoziţia cu vânzare la care participă zeci de producători din întreaga ţară, şi care este deschisă până duminică inclusiv.

CCIAT organizează în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, o expoziție cu vânzare, în cadrul căruia vei găsi tot ceea ce îți dorești. Articole vestimentare și de marochinărie, bijuterii, dulciuri, alimente, produse de igienă, sau aranjamente pentru masa de Crăciun. Toate acestea și multe altele vor putea fi găsite la ultimul eveniment expozițional al anului, pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș l-a pregătit.

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură invită publicul timişorean să vină să viziteze şi să îşi achiziţioneze cadoul dorit. De astăzi, timp de cinci zile, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT s-a deschis Serbarea Crăciunului. Sunt prezente peste 60 de firme, companii şi mici producători, care vor expune şi vor vinde ultimele modele pe parte de confecţii femei, confecţii bărbaţi, confecţii piele, blănuri, avem o paletă extrem de largă de încălţăminte. Publicul vizitator mai poate să găsească marochinărie foarte bună, decoraţiuni, produse de casă, textile şi vreau să menţionz prezenţa în cadrul expoziţiei, unui grup destuld e numeros din Caraş-Severin, care au adus produse tradiţionale făcute în zona lor. Este o paletă extreme de variată, firmele s-au pregătit în mod special pentru acest eveniment, care cu siguranţă spunem noi va satisfice toate gusturile şi toate buzunarele”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul târgului.

Ediția din acest an a Târgului de cadouri pentru sărbătorile de iarnă reunește peste 60 de firme, care vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente – cadouri tradiționale pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun!

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.