Vezi aici unde funcţionează centrele medicale de permanenţă, în această perioadă!

Centrele medicale de permanenţă, deschide chiar şi în zilele de sărbătoare!

Pe toată perioada minivacanţei de 1 Decembrie, respectiv zilele de sâmbătă şi duminică, la nivelul judeţului Timiş este asigurată asistenţa medicală de urgenţă în toate unităţile sanitare şi, conform legislaţiei, şi în toate centrele de permanenţă din Timişoara şi judeţ.

Medicii de familie asociaţi în centre de permanenţă au obligaţia de a afişa, la cabinetul medical în care îşi desfăşoară activitatea numărul de telefon al centrului de permanenţă, programul fiecaruia dintre medicii asociaţi, numărul de apel telefonic unic 112 pentru apeluri de urgenţă şi centrul de permanenţă care asigură rezolvarea situaţiilor de urgenţă în afara programului de activitate”, transmit reprezentanţii DSP Timiş.

La nivelul judeţului Timiş funcţionează 44 de centre de permanenţă. Iată AICI centrele medicale de permanenţă din judeţul Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.