Skip to main content

Vezi aici unde funcţionează centrele medicale de permanenţă, în această perioadă!

Centrele medicale de permanenţă, deschide chiar şi în zilele de sărbătoare!

Pe toată perioada minivacanţei de 1 Decembrie, respectiv zilele de sâmbătă şi duminică, la nivelul judeţului Timiş este asigurată asistenţa medicală de urgenţă în toate unităţile sanitare şi, conform legislaţiei, şi în toate centrele de permanenţă din Timişoara şi judeţ.

Medicii de familie asociaţi în centre de permanenţă au obligaţia de a afişa, la cabinetul medical în care îşi desfăşoară activitatea numărul de telefon al centrului de permanenţă, programul fiecaruia dintre medicii asociaţi, numărul de apel telefonic unic 112 pentru apeluri de urgenţă şi centrul de permanenţă care asigură rezolvarea situaţiilor de urgenţă în afara programului de activitate”, transmit reprezentanţii DSP Timiş.

La nivelul judeţului Timiş funcţionează 44 de centre de permanenţă. Iată AICI centrele medicale de permanenţă din judeţul Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.