Dorinţă mai puţin obişnuită a unui copil de 15 ani! Ce i-a cerut anul acesta, lui Moş Crăciun?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Pa pagina de facebook a Ministerului de Interne a ajuns un mesaj mai puţin obişnuit, care le-a atras imediat atenţia poliţiştilor.

“Bună seara,
Aș dori ca până de Crăciun (dacă se poate) să particip la o intervenție alături de Poliția Județului Hunedoara. Ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumesc frumos”, a scris Eduard, un băiat de 15 ani din municipiul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! O bătrână a fost spulberată de două maşini! Cum s-a petrecut tragedia?

Astfel, poliţiştii hunedoreni s-au transformat pentru o zi în Moş Crăciun şi i-au îndeplinit dorinţa lui Eduard.

Băiatul a participat, alături de poliţişti, la opriri în trafic cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a putut să vadă cum are loc o testare alcoolscopică şi să afle ce riscă şoferii care încalcă legislaţia rutieră.

elev01

Le-a pus întrebări poliţiştilor şi a aflat cât de subţire este graniţa dintre viaţă şi moarte, în cazul unui accident rutier, şi cum poate o secundă de neatenţie în trafic să aibă consecințe dintre cele mau grave.  

CITEŞTE ŞI: Şi-a umplut căruciorul cu cele necesare de sărbători, dar nu a apucat să se bucure de ele! Ce a păţit o tânără, la supermarket?

Pe lângă activităţile de control în trafic, Eduard a participat, alături de poliţiştii rutieri şi la o solicitate pe numărul de urgenţă 112, la locuinţa unui hunedorean care a reclamat că fiul acestuia este recalcitrant.

La finalul zilei, băiatul a spus că a avut parte de momente de neuitat. A putut vedea atât riscurile la care se expune zilnic, un poliţist, cât şi partea  frumoasă a acestei profesii.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.